Joomla til dig og din organisation

- vi hjælper med det hele!

mw_joomla_logo

 

 

 • Projektplan så tingene bliver gjort korrekt fra første fløjt
 • Dyb viden om CMS
 • SEO experter
 • Effektiv organisering af portaler
 • Vi hoster alt selv
 • Servere kører på 2 helt uafhængige lokationer: Netgroup og Nianet
 • Vi udvikler og driver selv vores servere til Joomla.
 • Vi kører flere Joomla kunde-portaler i et rent cluster miljø
 • Vi skaber reel værdi uden smarte krumspring og er transparente i vores arbejde
 • Vi hoster alt fra version 1.x til version 2.5. og 3.x
 • Konverteringer kan foretages.

Tag en snak med claus (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) og få svar på dine spørgsmål.

 

 

Det er nemt at komme igang med os

Her kan du have din portal kørende plus de hjælpsomme features som en rigtig editor, form felter i verdensklasse og nem adgang til fornuftig support osv. Specimen er developer på de meste betydende joomla extensions. Derfor følger disse med når vi laver portaler og vi kan servicere dem til fulde.

Vi skaber unik værdi for vores kunder og er vedholdende. Vi forsøger altid at gøre vores absolut bedste og er altid åbne for input og prøver gerne nye muligheder af.

 

Her hoster, udvikler og supportere vi Joomla. Vi har prøvet utroligt meget med Joomla, og har være med lige siden version 1.0. I dag kører vi nogle af de største (hvis ikke de største joomla sites) i Danmark. Vi kan tilbyde joomla i mange afskygninger og intet er umuligt før det er prøvet af. I dag er seneste version 3.5 og der bør opgraderes til denne i det omfang tilhørende plugins og components tillader dette. Dette kan vi kontrollere til en absolut beskeden pris. Oftes anbefaler vi at udtage det indhold der er relevant og starte ud med en nyinstallation. Derved skabes en ren platform.

Vi har flere køreklare setups som kan bruges direkte til foreninger, forretninger og organisationer. Vi har gode erfarringer med integration til andre systemer og vi tager gerne din udfordring op.

Vi ønsker at være dygtige til det hele når det gælder Joomla. Både når det gælder support, hosting og udvikling.

Arbejder du allerede nu seriøst med Joomla, så få en webmaster i Specimen og bliv endnu bedre til Joomla

Vi kan byde en masse viden og giver rigtig god og værdifuld hjælp. Støder du ind i et problem, kan du således altid kontakte os og vi kan se på problemstillingen med det samme, så du hurtigt er videre med dine opgaver. Vores priser afhænger af dit load og ønsker, tag derfor en snak med os omkring dine behov. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud. Eksisterende joomla løsninger flyttes uden beregning, forudsat de ikke er bundet af integrationer til 3. parts produkter.

Reklamebranchen og specimen er et super match

Specimen tilbyder fuld diskretion som underleverandør og har gode erfaringer med arbejde, hvor vi er den tekniske part og sørger for projektet bliver leveret til tiden.

 

Joomla

Vi hoster alle typer af Joomla installationer

joomla_hostprov_sm

Vi supportere alle versioner af Joomla 

joomla_bussup_sm

Vi udvikler til Joomla

joomla_soldev_sm

 

Assistance & hjælp

+45 36 96 54 31

 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Vidste du at vi kan hoste dit IT

Vi kan hoste alt, lige fra 1 server og opefter og giver gerne tilbud på en løsning og vi er både dygtige og kan levere til en yders atraktiv pris.

Support

Vi er online !

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+45 36965431

 

 

Login