Et gennemtænkt design og en gennemarbejdet hjemmeside.

2 sider af samme sag og nemmere sagt end gjort. Følger portalens indhold ikke op på de rammer der er skabt, så virker portalen ikke overbevisende og det er vigtigt at holde sig for øje.

kan man skrive en god webartikel, som er nem at læse og forstå og samtidigt er nem at finde når man søger igennem søgemaskiner, så har man gjort en masse rigtigt.

En god metode til at komme godt på vej med en portal, er at lave et manuskript, en drejebog, en projektplan eller hvilken metodeform der nu klinger best i ens ører. Det skal forstås således at man tænker over hvorfor man gør som man gør og hele tiden har en veldefineret mening (rød tråd) med det man gør.

 

 

Det er kringlet

Det kan lyde rigtigt kringlet, men se på det sådan her; hvis man f.eks. er interesseret i at sælge en vare, f.eks. kunne det være man havde et firma der sælger reservedele til legoklodser og kun det. Hvad skal hjemmesiden så indeholde og hvad er det primære ? Det er ligetil. Vi sælger reservedele og beskriver disse samt vore handelsbetingelser og andet relevant. På forsiden er det så visning af en masse aktuelle produkter og tips mm. Alt sammen relateret til reservedele til legoklodser.

Kunden kommer forbi

Når man som køber trykker sig ind på hjemmesiden og vil købe en vare som man mener kan afhælpe en defekt legoklods, så er det vigtigt man får rette information om netop den reservedel man vil købe så man ikke ender med en reservedel man ikke kan bruge. Forbrugeren vil måske spørge sig selv hele tiden: Er det nu den rigtige reservedel og kan den leveres til tiden og kan man stole på dem bag hjemmesiden. Forbrugeren vil ganske givet have mere end blot svar på reservedelens navn, pris og leveringsmuligheder. Så der skal knyttes nogle relateret artikler til denne vare, så forbrugeren med det sammen kan få svar på sine spørgsmål. Måske er det nødvendigt at ringe og få support. Også det kræves tydeligt vist på siden og alt i alt er der taget en masse iagttagelser konstruktiv med ind i portalen. Portalen virker sikkert fint.

Er vi så i mål ?

Hvis man er den eneste der må sælge denne reservedel til legoklodser, så er man vel tæt på. Man kunne tænke sig at alle steder henvises netop til denne hjemmeside når det gælder reservedele til legoklodser. En sådan marked er et sjældent syn og i de fleste situationer er man nød tl at skille sig ud fra mængde, altså at gøre en forskel, for dem man skal sammenligne sig med er jo dem der omsætter indenfor samme segment eller dem man deler kundens pengepung med, og hvis det ikke netop var en monopolligende situation, så er der nok behov for at gøre en aktiv indsats.

Hvis en helt ny kunde skal vælge imellem din imellem din portal og konkurrenten - altså hvor købet skal ske - og kunden ikke på forhånd har nogen sympati for hverden din eller konkurrentens hjemmeside, så er det jo hjemmesiden der afgør hvem der vinde. Så jo flere parametre man er best på ift. sine konkurrenter, jo mere omsætning vil man alt andet lige skabe. Og jo mere man optimere og arbejder på sagen, jo oftere vil man fornemme at heldet netop følger ens portal og forretning og dermed skaber omsætning.

Hvordan man gør tingene bedre, hvor fokus skal sættes og hvordan man kan arbejde henimod en værdifuld portal, det kan vi samarbejde om.

Nyhedsbrev, styring, integration, webshop, cms, søgemaskineoptimering, statistik osv.

Mulighederne er mange når det gælde hvilke teknikker man skal bruge for at fange kunden. Og hvis man ikke kan vælge dem alle til, hvad er så vigtigst og hvor skal man starte. Alt dette vil vi godt arbejde med og gøre tingene på en måde som giver mening og fælles forståelse.

 

 

Idé handling fokus

 • Igang med din webportal
  Det er et projektforløb I det følgende vises en start gennemgang af det projektforløb der giver et færdigt webresultat. En webside med Specimen starter med en introduktion til en projektkultur, der...
  Læs mere...
 • Præsenter indhold korrekt
  Et gennemtænkt design og en gennemarbejdet hjemmeside. 2 sider af samme sag og nemmere sagt end gjort. Følger portalens indhold ikke op på de rammer der er skabt, så virker portalen ikke overbevisende...
  Læs mere...
 • Portalen og den røde tråd
  En portal kan gøre hele forskellen og derfor er det meget vigtigt at tænke sine tanker og udveksle sine ideer med andre, altså en god sparring. Bliver man ved med at optimere og skabe nye og velgennemtænkte...
  Læs mere...
 • Din hjemmeside kræver fokus
  Opmærksomhed = kunder = salg Og hvordan får man opmærksomhed igennem en hjemmeside ? Man kan sige at hvis du ikke har tænkt tanken inden portalen gik i luften, så ved du det sikkert ikke endnu og...
  Læs mere...
 • Kom igang med det samme og sæt fokus på din idé Og så kan vi måske udvikle ideen sammen og skabe et resultat. Det er det der driver os, at kunne skabe "næsten det uventede" og komme med gennemtænkte...
  Læs mere...

Vidste du at vi kan hoste dit IT

Vi kan hoste alt, lige fra 1 server og opefter og giver gerne tilbud på en løsning og vi er både dygtige og kan levere til en yders atraktiv pris.

Support

Vi er online !

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+45 36965431

 

 

Login