Start med din registry

Der findes mange produkter der kan hjælpe dig med netop det; at gøe din windows 7 hurtigere. Her anbefales little registry cleaner som er gratis og i kombinitaion med et kontrolprogram fra microsoft (der også er gratis), kan du styre præcist hvad der skal starte automatisk ved opstart.

Download Little Registy Cleaner det her 

Programmet skal installeres og der skal man være opmærksom på om man under installationen får et valg om installation af babylon 3. parts produkt, hvis du ikke ved havd det er, vælg decline, og alt forsætter som det skal alligevel.

Du skal have Microsoft .Net framework installeret ved opstart af programmet, som vil spørge dig om dette, vælg evt. ja til at foretage en installation når programmet spørger (gælder kun hvis du ikke har det installeet) 

Download det her

Hvis alt er installeret korrekt kan programmet opstartes, og der foreslås at gennemlæse hele registry, hvorefter der skal vælges "start ..."

Når dette er gjort skal man vælge om man vil lade programmet læse problemerne for en.

Step 2 - fjern unødvendige programmer i opstart m.m.

Microsoft har et meget anbefalesværdigt program:

Download det her

 Programmet skal downloades og udpakkes.

Start herefter programmet autoruns

 Nu skal der ryddes op. Bemærk at der ikke skal gemmes noget, man kan dog med fordel gemme sin eksisterende opsætning inden man klikke fra, itlfælde man skal tilbage til den oprindelige opsætning. Der forsvinder ikke noget i denne menu listning, andet end hvis man klikker kryds væk er det væk og kan påsættes igen.

Genstart maskinen efter denne ændring.

Assistance & hjælp

+45 36 96 54 31

 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Vidste du at vi kan hoste dit IT

Vi kan hoste alt, lige fra 1 server og opefter og giver gerne tilbud på en løsning og vi er både dygtige og kan levere til en yders atraktiv pris.

Support

Vi er online !

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+45 36965431

 

 

Login