Får en bedre placering af din websider ved brug af sund fornuft og lidt viden om webpublicering.

 

Forsøg har vist, at optimerer man udfra alle de åbenlyse muligheder og webmaster råd i en stor kombination, ja så kan man lide den tort at google faktisk syntes det er lige lovligt mekanisk det hele :-) og med en dårligere rating som resultat.

Specimen kan hjælpe med at få igangsat søgemaskineoptimering og giver viden omkring hvordan det hele fungere, således at kampen om de gode rangeratins bliver nemmere og måske ligefrem en sport.

Kontakt os hvis du synes din portal underpræstere, så skal vi nok vende situationen og skabe flere hit og mere salg. 

Mere power til dine websider er løsningen på dårlig google rating

Man opnår en målrettet google optimering ved at være struktureret, energisk og lidt kreativ. Logisk nok kan alle ikke ligge nr. 1 og alle kan ikke ligge på side 1. Ligeså kan kampen om en god placering være hård, alt afhængig af hvor meget værdi et ord har og hvor gode teksforfattere man er opimod. For det handler netop om at være dygtig med skrivningen og det bliver man ikke automatisk.

Hvis du læser med her og syntes du skriver godt og relevant med øje for præcist ordvalg, så lad dine tekster blive vurderet af kollegaer eller andre du kender. Ofte får du nok svaret; det er godt, fint nok eller det syntes jeg måske ikke er så godt. Spørg dem så om noget feedback på hvordan du kan gøre det bedre. Her vil svaret måske nok være lidt mere forsigtigt eller helt afvisende, for hvad er det helt præcist der gør en tekst god ?

Hos os kan du få et samarbejde op at stå med det formål at optimere dine websider til "kort og godt" at genere flere besøg og mere salg.

 

så rating på f.eks. google bliver bedre. Det skal ses ligeså meget som et kursus i google optimering som det er en service fra vores side.

Vi skriver pt. på en omfattende guide udi hvordan det hele skal gøres, så glæd dig til denne.

 

 

 

Assistance & hjælp

+45 36 96 54 31

 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Vidste du at vi kan hoste dit IT

Vi kan hoste alt, lige fra 1 server og opefter og giver gerne tilbud på en løsning og vi er både dygtige og kan levere til en yders atraktiv pris.

Support

Vi er online !

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

+45 36965431

 

 

Login